Καλέστε μας για δωρεάν επισκόπηση και μελέτη του χώρου σας για βρούμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.

Βαθμίδες Ασφαλείας Συναγερμών

Η μελέτη και εγκατάσταση των συστημάτων συναγερμού πρέπει να εναρμονίζεται με την Ευρωπαϊκή Οδηγία ΕΝ 50131. Το Ευρωπαϊκό πρότυπο βασίζεται στην ανάλυση και αξιολόγηση του κινδύνου (risk analysis) για να καθορίσει το σύστημα και τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιηθούν. Η εκτίμηση κινδύνου βασίζεται σε παραμέτρους όπως αξία ασφαλιζόμενων χώρων, προσπάθεια που θα καταβάλει ο εισβολέας να εισέλθει στον συγκεκριμένο χώρο, κ.λ.π.. Οι παράμετροι αυτοί καθορίζουν τις κλίμακες (επίπεδα) ασφάλειας (security Grades) που απαιτούνται. Η οδηγία ΕΝ 50131 χωρίζει τις κλίμακες ασφάλειας σε 4 κατηγορίες, από Grade 1 (Χαμηλού κινδύνου) έως Grade 4 (πολύ Υψηλού κινδύνου). Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο εξοπλισμός (ποιότητα και προδιαγραφές κατασκευής) και ο τρόπος εγκατάστασης να διαβαθμιστούν για να καλύπτουν τις απαιτήσεις των προδιαγραφών της κάθε κλίμακας.

Grade 1 – Ένα σύστημα συναγερμού Grade 1 μπορεί να αντισταθεί σε ενέργειες παραβίασης διαρρηκτών που δεν διαθέτουν ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό εξουδετέρωσης συναγερμών . Είναι κατάλληλο για χώρους σχετικά μειωμένου ρίσκου διάρρηξης χωρίς αντικείμενα ιδιαίτερα υψηλής αξίας.
Grade 2 – Ένα σύστημα συναγερμού Grade 2 μπορεί να αντισταθεί σε ενέργειες παραβίασης έμπειρων διαρρηκτών που φέρουν ειδικό εξοπλισμό. Προστατεύει τις πόρτες, τα παράθυρα και κάθε άλλο πιθανό σημείο εισόδου. Αν διαθέτετε διαμέρισμα, μονοκατοικία ή γραφείο, ένα σύστημα Grade 2 αποτελεί πιθανότατα την ιδανική λύση για εσάς .
Grade 3 – Τα συστήματα συναγερμών με πιστοποίηση Grade 3 είναι κατάλληλα για μεγάλα εμπορικά κέντρα ή τράπεζες. Αντιστέκονται αποτελεσματικά σε πολύ έμπειρους εισβολείς με επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις, οι οποίοι κάνουν χρήση φορητού ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Όλα τα πιθανά σημεία εισόδου προστατεύονται, συμπεριλαμβανομένων των τοιχών και των ορόφων. Τα συστήματα Grade 3 είναι απαραιτήτως ενσύρματα.
Grade 4 – Τα συστήματα συναγερμών με πιστοποίηση Grade 4 χρησιμοποιούνται για κτίρια πολύ υψηλού κινδύνου διαρρήξεων ή τρομοκρατικών επιθέσεων, όπως είναι πχ. οι Πρεσβείες ή οι τράπεζες. Λόγω των ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων αυτής της βαθμίδας πιστοποίησης, τα συστήματα Grade 4 σπανίζουν στην αγορά.

“κάποια από τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ που ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε”

SATEL
Κορυφαία επιλογή για να ‘στε μπροστά από τις εξελίξεις….
Μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.
Πολύ υψηλά βαθμίδα ασφαλείας GRADE 3.
Κορυφαία ποιότητα ασύγκριτες δυνατότητες παραμετροποίησης και λειτουργίες. Δίνει λύσεις εκεί που τα συμβατικά συστήματα δεν μπορούν….
Διαθέτει 4 σειρές εξολισμού INTEGRA,VERSA,PERFECTA, MICRA για κάθε ανάγκη προστασίας.


διαβάστε περισσότερα…

AJAX το ποιο πολυβραβευμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού. Εντυπωσιακό design & εντυπωσιακή αξιοπιστία.Το πρωτόκολλο Jeweller είναι μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε ειδικά για το σύστημα Ajax, με στόχο να προσφέρει προηγμένο επίπεδο προστασίας. Το πρωτόκολλο είναι εξίσου αξιόπιστο με τα παραδοσιακά καλώδια και αποδίδει μάλιστα καλύτερα στην μεταφορά πληροφοριών. Τα δεδομένα που μεταφέρονται είναι κρυπτογραφημένα και το σήμα προστατεύεται. Εάν εντοπιστεί μπλοκάρισμα συχνοτήτων, το σύστημα ειδοποιεί τον χρήστη και το Κέντρο Λήψης Σημάτων και αλλάζει αμέσως συχνότητα επικοινωνίας.
2000 μέτρα μεγίστη απόσταση μεταξύ ανιχνευτών και Hub. 7 Χρόνια διάρκεια ζωής μπαταριών ανιχνευτών. Πλήρης κονσόλα αυτοματισμών Smart Home και απομακρυσμένου ελέγχου ηλεκτρικών συσκευών..
Εύκολη ενσωμάτωση ΙΡ καμερών,Hikvision, Dahua

διαβάστε περισσότερα…

η οικονομική μας πρόταση από την ARTIONsec. Σύστημα al in one που ενσωματώνει PSTN-LAN-GPRS διασύνδεση, ενσύρματη & ασύρματη τεχνολογία, διακριτικό κομψό design, μεγάλη επεκτασιμότητα & απροβλημάτιστη εγγυημένη λειτουργία και αντοχή στο χρόνο. Μια πολύ καλή επιλογή συγκεντρώνει τα πάντα σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος…
Στην ασύρματη του έκδοση διατίθεται εγκατεστημένος χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση στο χώρο (χωρίς καθόλου καλώδια)!!
Διαθέτει εφαρμογή CLOUD για Smartphone και Web Interface για συνδεση από PC (St PANEL ή ARTEC ALARM), για πλήρη χειρισμό και παραμετροποίηση. Διαθέτει 16 ρελέ 12VDC για λειτουργίες SmartHome ,εντυπωσιακό πληκτρολόγιο LCD Toutch (αφής) σε μαύρο ή λευκό χρώμα.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων λειτουργεί σε 24ωρη βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, διασφαλίζοντας την άμεση ανταπόκριση σε οτιδήποτε προκύψει.

  • Άμεση επαλήθευση της σοβαρότητας του  ληφθέντος σήματος.
  • Έγκυρη αξιολόγηση του συμβάντος.
  • Ακρίβεια και ταχύτητα στους χειρισμούς.
  • Ορθότερη ενημέρωση των αρχών (Αστυνομία – Πυροσβεστική – ΕΚΑΒ).

Σήμα Διάρρηξης
Με την εκπομπή του σήματος, ειδοποιείται άμεσα, μέσω τηλεφώνου, η Άμεση Δράση (100) ή το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης, καλείται ο συνδρομητής, καθώς και τα τηλέφωνα βοηθείας, τα οποία μας έχει γνωστοποιήσει εγγράφως. Το σήμα μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ποιος, ακριβώς, χώρος έχει παραβιαστεί.
Σήμα πυρκαγιάς
Εφόσον έχει τοποθετηθεί ειδικό σύστημα πυρανίχνευσης, ενημερώνεται άμεσα, μέσω τηλεφώνου, η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς και ο συνδρομητής για την πυρκαγιά και το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε.
Σήμα προσωπικής απειλής
Στην περίπτωση εκπομπής σήματος προσωπικής απειλής (δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν), ο συναγερμός που βρίσκεται στο χώρο παραμένει σιωπηλός, ενώ ειδοποιείται η Άμεση Δράση (100).
Σήμα ιατρικής ανάγκης
Στην περίπτωση εκπομπής σήματος προσωπικής απειλής (δίνεται με το πάτημα ενός ειδικού μπουτόν), ειδοποιούνται άμεσα όλα τα τηλέφωνα που μας έχει γνωστοποιήσει εγγράφως ο συνδρομητής.
Υπηρεσία οπτικής επιβεβαίωσης
γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο καταγραφικό (DVR) που βρίσκεται στο χώρο, ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή το Κέντρο Λήψεως Σημάτων να έχει πρόσβαση σε αυτό, είτε σε περιπτώσεις που έχει λάβει κάποιο σήμα emergency από το σύστημα ασφαλείας του χώρου, οπότε αυτόματα προβάλλεται εικόνα από τον παραβιασμένο χώρο.

Καλέστε μας για δωρεάν επισκόπηση και μελέτη του χώρου σας για βρούμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησης σας.