Σας παρουσιάζουμε ότι ποιο σύγχρονο & εξελιγμένο κυκλοφορεί στην κατηγορία των καμερών ασφαλείας , ενημερωθείτε & επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε την καταλληλότερη λύση για τις ανάγκες σας….

Τεχνολογία COLORVu από τη Hikvision

Η τεχνολογία ColorVu της Hikvision, παρέχει έγχρωμες ζωντανές, ζωηρές εικόνες καθ’ολη την διάρκεια του 24ώρου. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς φακούς, οι φακοί ColorVu είναι εξοπλισμένοι με ένα διάφραγμα μεγάλου εύρους για να παράγει φωτεινότερες εικόνες. Σε σενάρια μηδενικού φωτισμού, ο ενσωματωμένος συμπληρωματικός LED φωτισμός ορατός στο ανθρώπινο μάτι, ενεργοποιείται για να εγγυηθεί πολύχρωμες εικόνες ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι!

Τεχνολογία ACUSENSE από τη Hikvision

Λειτουργία καταγραφής με ανίχνευση κίνησης άλλου επιπέδου. Διακρίνουν το ανθρώπινο σώμα-πρόσωπο και τα οχήματα από τα άλλα κινούμενα αντικείμενα. Εστιάζουν στα συμβάντα παραβίασης που μας ενδιαφέρουν καταγράφοντας τα και ενημερώνοντας μας σε πραγματικό χρόνο περιορίζοντας ψευδοσυναγερμούς και άσκοπες καταγραφές.

Ip stand alone three in One Cameras DVR

Κάμερα η οποία αποτελεί από μόνη της ένα αυτόνομο σύστημα συναγερμού & καταγραφής.
Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) : ορίζεις έξυπνους κανόνες  πολύ εύκολα και γρήγορα που ενεργοποιούνται μόνο όταν ανιχνεύσουν άνθρωπο ή όχημα.
Full Color : έχεις έγχρωμη εικόνα ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι με την ενεργοποίηση των ενσωματωμένων LED.
Κόκκινο μπλε Flash και σειρήνα που ενεργοποιείται όταν ανιχνεύσει άνθρωπο ή όχημα αποτρέποντας κάθε πιθανή εισβολή στο χώρο.
Κανόνες περιμετρικής προστασίας : ripwire/intrusion
Καταγραφή σε κάρτα SD

SMD Smart Motion Detection από την Dahua

Η νέα γενιά ΑΙ καμερών προσφέρει:
Λειτουργίες Artificial intelligence (ΑΙ) και περιμετρικής προστασίας.
SMD PLUS : διαχωρισμό συμβάντος από ανθρώπου/όχημα.
Ανιχνευση/Αναγνώριση προσώπου.
Γρήγορη αναζήτηση στόχου & συμβάντος
Λιγότερα false alarms.
Έγχρωμη εικόνα στο σκοτάδι μέσω τεχνολογίας Full Color.
Συμπίεση H.265+
Ανάλυση καμερών 2mp,4mp,5mp & 8mp
Λύση προσιτή σε τιμή ακόμη και για μικρά έργα.

εντελώς ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ χωρίς τροφοδοσία ( μπαταρία + solar panel ) και σύνδεση   GSM 3G – 4G ή και WiFi

Κάμερες ασφαλείας χωρίς καλώδια, η οποίες συνδέονται με 4G-LTE και 3G δίκτυα (ή & WiFi ). Έτσι έχετε την δυνατότητα να έχετε την εποπτεία σε οποιοδήποτε απομακρυσμένο σημείο ακόμη και όταν η πρόσβαση ενσύρματου internet δεν είναι εφικτή και ΔΕΝ υπάρχει Ρεύμα. Είναι παντός καιρού με υψηλή ανάλυση  και αμφίδρομη επικοινωνία. Χαρακτηριστικό που τις κάνει να ξεχωρίζουν  η μεγάλη αυτονομία μηνών της μπαταρίας τους, καθώς  και η χρήση του Solar Panel για να φορτίζουν από τον ήλιο!!!

Θερμογραφικές κάμερες ελέγχου πυρετού (θερμομέτρηση) καταμέτρησης ατόμων και έλεγχος τήρησης αποστάσεων ασφαλείας.

Κοινοποιήστε: